F-H Consult Kft. OldaltérképKapcsolat
F-H Consult Kft.

Írjon nekünk:


F-H CONSULT KFT.

.............................................................

1025 Budapest, Csatárka út 41.

Tel.: +36 (1) 325-5330

Fax: +36 (1) 325-5644

AMIT RÓLUNK TUDNI ÉRDEMES:

Cégünk, az F-H Consult Kft. két németországi, nemzetközi vásárokat és kiállításokat szervező cég, a Messe Frankfurt Exhibition GmbH és a Deutsche Messe Hannover hivatalos magyarországi képviselete.

 


Ezennel szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy az F-H Consult Kft. 2017. június 30-án befejezi vásárképviseleti munkáját.

 

A Messe Frankfurt hivatalos magyarországi képviseletét 2017. július 1-től

a BD-Expo Kft. (www.bdexpo.hu) veszi át.

Kérdéseivel forduljon bizalommal Máté Szilvia képviseletvezetőhöz:

Telefon: 1/346-0273,

E-mail: s.mate@bdexpo.hu

A Deutsche Messe új, hivatalos magyarországi képviselője 2017. július 1-től

az i2Marketing Bt. (www.increst.hu)

Kérdéseivel forduljon bizalommal Wolf Erik cégvezetőhöz:

Telefon: 20-468-1321

E-mail: wolf.erik@increst.hu

 

Érdeklődésüket és eddigi együttműködésüket köszönjük!

 

 
Messe Frankfurt   Deutsche Messe
 

Messe Frankfurt Exhibition GmbH

„Piacot teremtünk világszerte”

Tudásvágy, inspiráció és innováció

A 2 364 munkatársat foglalkoztató Messe Frankfurt Exhibition GmbH, a maga 640 millió Euro (2016. évi adat) nagyságú üzleti forgalmával, Németország legnagyobb kiállítás- és vásárszervező cége. A konszern 30 leányvállalatból álló, globális hálózattal, 50 kihelyezett telephellyel és 55 nemzetközi képviselettel rendelkezik. Mindezekkel a Messe Frankfurt több, mint 175 országban van elérhető közelségben üzleti partnerei számára.

A Messe Frankfurt rendezvényei – túlmutatva a nemzetközi üzleti platform szerepkörön – egyúttal találkozási pontot képeznek olyan szakemberek számára is, akik egymással üzletelnek, együttesen víziókat jelenítenek meg, izgalmakat generálnak, közös ötleteket öntenek formába. A Messe Frankfurt által rendezett világelső szakvásárokon, az egyes gazdasági részterületek legfontosabb üzleti helyszínein piacvezetők, szakértők, új jelentkezők lépnek egymással személyes kapcsolatba, építenek ki értékes, jövőbeni sikerüket megalapozó, üzleti útvonalakat. A Messe Frankfurt évek óta megbízható partnernek számít a vásárok, kiállítások és egyéb rendezvények nemzetközi világában. Ezt bizonyítják a 2016. év sikerszámai is, mivel ebben az évben a konszern 92 300 kiállítót és több mint 3,5 millió látogatót üdvözölhetett világszerte. Mindezen eredmények megfelelő kiindulópontot jelentenek számára ahhoz, hogy a nemzetközileg elismert vendéglátó szerepét az elkövetkezendő években még magasabb szinten tölthesse be.

A Messe Frankfurt 592 127 m2 nagyságú vásárterületén 10 csarnok és két Kongresszusi Centrum helyezkedik el. A vállalat köztulajdonban van: 60 %-ban Frankfurt városa, 40 %-ban Hessen tartománya birtokolja.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és még többet szeretne tudni rólunk,  kérjük látogasson el a www.messefrankfurt.com honlapra!

 

Deutsche Messe Hannover

Üdvözöljük a világ legnagyobb piacterén és innovációs platformján!

„Global Fairs. Global Business”

A Deutsche Messe AG munkatársainak mottója:
„Sikeresnek lenni egyet jelent azzal, hogy partnereink bizalmát elnyerni.”

1 millió m2 nagyságú vásárterületen 26 kiállítási csarnok, 58 070 m2 szabadterület, minden igényt kielégítő infrastruktúra teszi a hannoveri vásárterületet a világ legnagyobb kiállítási helyszínévé. 1200 kiváló szakmai tapasztalattal, kreativitással rendelkező alkalmazott nyújt kommunikációs – és üzleti platformot nemzetközi partnerei számára a kapcsolatteremtéshez, a legújabb trendek, innovációk bemutatásához, illetve megismeréséhez. 2015-ben összesen 75 belföldi rendezvényen, bruttó 2 480 000 m2 kiállítási területen 27 400 kiállító mutatta be legújabb termékeit 2 500 000 látogató részére. A szakmai vásárok között több – jelentőségét és nagyságát tekintve - vezető helyet foglal el a világranglistán, így például a Hannover Messe és a CeBIT. 62 külföldi képviselet és 6 külföldi leányvállalat aktív együttműködésének köszönhetően a cég tevékenysége túlnyúlik Hannover határain. Rendezvényeivel Ausztráliában, Brazíliában, Kínában, Indiában, Oroszországban, Spanyolországban, Törökországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, az USA-ban és Vietnámban isjelen van a világviszonylatban kulcsfontosságú piacokon. 2015-ben 59 külföldi, nemzetközi vásár saját szervezésben valósult meg.
Ezek jelentőségét jól jellemzik a számszerű adatok: a kiállítási terület nagysága (bruttó 970 000 m2) a kiállítók (14 600) és a látogatók (1 000 000) nagy száma.

A Deutsche Messe biztosítja a minden szempontból ideális helyszínt a legtöbb gazdasági szektor (ipar, számítástechnika, szállítás-szállítmányozás, mezőgazdaság, gyógyászat, egészség, oktatás, lakberendezés, hobby, stb.) legfontosabb, nemzetközi, szakmai találkozói számára.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és még többet szeretne tudni rólunk, kérjük látogasson el a http://www.messefrankfurt.com honlapra!

messe frankfurt
 

További, fontos információkért kérjük látogasson el a http://www.messe.de honlapra!

Deutsche Messe
E.N.S. ZRT